CO SE STANE

Máme tu kvízovou otázku: jakých pět rozdílů odlišuje předválečné Německo 1941 od předválečné Evropy 2024 ? Najdeme-li pět rozdílů, zjistíme, co se stane 22. června.

Najdeme-li první rozdíl, že vůdce Hitler se Stalina bál, zatímco všichni evropští vůdci (čest výjimkám) se Putina nebojí, jsme o krok blíže ke zjištění, co se stane 22. června.

Najdeme-li druhý rozdíl, že vůdce Hitler se Stalinem mluvil, zatímco všichni evropští vůdci (čest výjimkám) s Putinem nemluví, jsme o druhý krok blíže ke zjištění, co se stane 22. června.

Najdeme-li třetí rozdíl, že vůdce Hitler svoje plány před Stalinem tajil, zatímco všichni evropští vůdci (čest výjimkám) své plány před Putinem netají, jsme o třetí krok blíže ke zjištění, co se stane 22. června.

Najdeme-li čtvrtý rozdíl, že vůdce Hitler připravoval pro Stalina konečné řešení, zatímco všichni evropští vůdci (čest výjimkám) připravují konečné řešení pro nás, jsme o čtvrtý krok blíže ke zjištění, co se stane 22. června.

Najdeme-li pátý rozdíl, že vůdce Hitler se uměl zastřelit, zatímco všichni evropští vůdci se důrazně ohradí proti srovnávání s Hitlerem, jsme o pátý krok blíže ke zjištění, co se stane 22. června.

Pak je tu ještě šestý rozdíl – Putin nebude čekat, co se stane 22. června.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář: CO SE STANE

  1. Josef Juhas napsal:

    Díky za úsměvné počtení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.