JE TO PRÍMA

V marketingových týmech vládních stran je pozdvižení. S překvapením zjistili, že volby vyhrává slovo „mír“. Pokusili se aktualizovat všechny plánované mediální výstupy, ve kterých slovo „válka“ nahradili slovem „mír“. Pak si výstupy zkusmo přečetli a zhrozili se. Vyšel jim nestravitelný dort, podobný dortu pejska a kočičky. Usoudili, že tudy cesta nevede.

Dostat mír do projevů vládních politiků není vůbec snadné. Marketéři se radili devatero dní a devatero nocí, vypili devatero káv a snědli devatero obložených chlebíčků, ale dort byl stále nechutný. Až se zvedl marketér Čestmír, že toho má už přesmíru, a v tu ránu to všem docvaklo.

Nesmírná námaha se vyplatila. Už už zněl marketérům umíráček a naděje skomíraly, když se jim do žil vlila vesmírná energie, až se museli mírnit. Ani nebylo potřeba nastavovat časomíru a díky záplavě nápadů vypilovali plánované mediální výstupy, a to mírou vrchovatou. Politici nebudou považováni za šmíru a celý vesmír jim bude tleskat. Pokud si ještě oblečou kašmír a spolu s emírem zdolají Pamír, úspěch bude zaručen.

Marketéři zkompilovali projevy mírné, umírněné i s přemírou zdravé agresivity. Umíráček vládních stran je zažehnán.

Poznámka pod čarou: marketér Čestmír, který trpí logopedickou vadou, to okomentoval stručně: Je to príma !

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.