RATING MNNM

„Рейтинг президента РФ Владимира Путина…продолжает расти. Теперь его работу одобряют более 82% граждан.“
(Фонд Общественное Мнение, 17.6.2022)

Protože se českým politikům stále nedaří dosáhnout žádoucího ratingu u svých občanů a přiblížit se alespoň na dohled k ratingu ruského prezidenta, rozhodli se pro alternativní měření své oblíbenosti. Počínaje dnem oznámení budou čeští politici využívat takzvaný index MNNM. První pozitivní výsledky v podobě údajů, vyšších než 50%, by se měly objevit vzápětí s prvním průzkumem. Již nyní jsou k dispozici první odhady.

Čísla z posledního průzkumu, který proběhl zhruba ve stejnou dobu jako ruský průzkum, kdy Petr Fiala obdržel 35% a Andrej Babiš shodně s Tomiem Okamurou pak 30% (ostatní obdrželi rating nižší), budou tak definitivně minulostí. Odhady naznačují taková čísla, při kterých i ruský prezident zbledne závistí. S údajem vysoko nad 90% se pravděpodobně pochlubí Vít Rakušan nebo Miloš Vystrčil. Favorit průzkumu MNNM je také jasnější než slunce. Stoprocentní výsledek jí můžou pokazit jen rodinní příslušníci.

Těšme se na drtivá vítězství v průzkumu MNNM, těšme se společně s favoritkou Markétou Pekarovou Adamovou. Těšme se na první výsledky v průzkumu Míra nasranosti na mě.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.