ZOMBIECAUST

28.9.2019 17:06 ZOMBIECAUST
Umělý chrup si můžeme pořídit v ceně ojetého auta. Máme-li dostatek finančních prostředků, s náhradou většinou neotálíme a těšíme se na rozzářený úsměv na všechny strany. Přitom dáváme na odiv umělý implantát a myslíme si, že jsme to stále my.
Umělá ňadra si můžeme pořídit v ceně týdenní dovolené na Mauritiu. Máme-li dostatek finančních prostředků, s implantáty většinou neotálíme a těšíme se na obdivné pohledy shora i zdola. Přitom dáváme na odiv vyprojektovaný profil a myslíme si, že jsme to stále my.
Umělé uši si můžeme pořídit v ceně nákupu v Kauflandu. Máme-li dostatek finančních prostředků, s úpravou většinou neotálíme a těšíme se na nový outlook bez výrazných learovských stínů. Přitom si zálibně svůj stín prohlížíme a myslíme si, že jsme to stále my.
Umělý mozek si můžeme pořídit téměř zdarma. Nemáme-li ani vindru, pořídíme si umělý mozek beztak – neboť nemáme elektroměr – a těšíme se na nový pohled na svět. Přitom se zvídavě rozhlížíme a jsme to opravdu my.
Je ovšem zakázané zákrok kritizovat jako popírání zombiecaustu a je naopak povinné měsíčně platit koncesionářský poplatek.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.