PROSTŘEDKY NA TO JSOU

30.3.2018 18:55 PROSTŘEDKY NA TO JSOU
Sálim pochopil, že jemu svěřená oblast přechází do další fáze. V alokační struktuře financí skokově vzrostla částka, vyčleněná na recruitment, ze zanedbatelných 0,01% na 2% v horizontu 10 let. Současně Sálim obdržel rámcový výběrový program s doporučenými a minimálními parametry. Program vychází z vládní Koncepce ochrany obyvatelstva do roku 2020 s výhledem do roku 2030, se zaměřením na tělesnou výchovu.
Podle téměř tří čtvrtin učitelů (63,5% v základním vzdělávání, resp. 57,7% ve středním vzdělávání) došlo ke zhoršení pohybových dovedností žáků. Významné místo v jejich životě má především prožitek a z mnohých se stávají hledači vzrušení (sensation seekers), která nejsou spojena s tělesnou aktivitou, mají pouze diváckou a virtuální povahu anebo dokonce chemickou podstatu.
Je zřejmé, že výběr bude mít Sálim obtížný, a to přesto, že dominatní složkou tělesné výchovy je dovednostní složka a stanovené vzdělávací cíle byly splněny z 98%., resp. 97,7%, Sálim tušil, že problém se skrývá v oněch vzdělávacích cílech. Sálimovy vzdělávací cíle jsou následující:
Kotoul stranou ze zdi ve výšce alespoň 1 m na libovolný povrch; šplh po liáně bez přírazu do výšky 4 m; výmyk tahem na větev a toč vzad; shyb na téže větvi alespoň 60x/min a s výdrží alespoň 1 min; rychlostní běh oranicí na 1 km nejvýše do 3 min; rychlostní plavání proti proudu na 200 m volným způsobem do 2 min.
Sálimovy vzdělávací cíle by se měly promítnout do Zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání a do Zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících. Změny budou zapracovány pod názvem #VyjdiVen a záleží zejména na kreativním přístupu učitelů, jak využijí volnou přírodu naší krásné vlasti. Prostředky na to jsou (2% ASF).
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: PROSTŘEDKY NA TO JSOU

  1. Kilvur napsal:

    viagra professional online unpleasant – super avana tumble levitra oral jelly online train

  2. Cmkbga napsal:

    zocor inch – gemfibrozil male lipitor sob

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.