HOP, ZAJÍČKU

30.7.2016 11:43 HOP, ZAJÍČKU
Zúčastnil jsem se klinického testu Hop, zajíčku. Až po skončení testu jsem se pokoutním způsobem dozvěděl, že jeho skutečný název byl Jak léčit náboženskou nesnášenlivost.
Testu jsem se zúčastnil ze zištných důvodů. Za účast nám byla přislíbena odměna 50 tisíc. Až po skončení testu jsem se pokoutním způsobem dozvěděl, že organizátoři nikdy neměli v úmyslu odměnu vyplatit.
Organizátorem testu byla nezisková nevládní organizace Hop, zajíčku (odtud název testu), která deklarovala anonymnost testu. Až po skončení testu jsem se pokoutním způsobem dozvěděl, že NGO na akci nekřesťansky vydělala a že výsledky se staly podkladem pro oficiální materiál ministerstva vnitra a ministerstva zdravotnictví.
Test byl zahájen takto: na plátně mám byly promítnuty záběry z oslav křesťanských svátků. Záběry, plné veselí, tance, hudby a zpěvu, tedy se zvukovou stimulací. Současně (!) jsme byli snímáni magnetickou rezonancí na hladinu kyslíku v mozku, počítačovou tomografií na stopy radioaktivity v mozku a pozitronovou emisní tomografií na metabolickou aktivitu v mozku.
Ve druhém kole nám byly na plátně promítnuty záběry z oslav muslimských svátků. Záběry, plné veselí, tance, krve a mrtvých, tedy se zvukovou stimulací. Současně (!) jsme byli snímáni magnetickou rezonancí na hladinu kyslíku v mozku, počítačovou tomografií na stopy radioaktivity v mozku a pozitronovou emisní tomografií na metabolickou aktivitu v mozku.
Tato dvoufázová projekce byla prováděna opakovaně, vždy s dvouhodinovým časovým odstupem. Na začátku dvouhodinové prodlevy jsme spolkli růžovou piluli bez označení, složení není známé a obchodní název nebyl dosud registrován (pokoutním způsobem jsem se dozvěděl, že by se růžová pilule měla jmenovat Hop, zajíčku).
Opakování dvoufázové projekce trvalo tak dlouho, dokud nebyly výsledky měření mozku v obou fázích shodné.
Naštvalo mě, že jsem nedostal ani vindru. Prostě nás na konci testu vykopli a ukázali dlouhý nos.
Štve mě to o to více, kolik dobře placených politiků říká, že si musíme zvyknout.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář: HOP, ZAJÍČKU

  1. Uqekeg napsal:

    buy lopressor 100mg generic – cozaar 25mg brand cost nifedipine 10mg

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.