SLUŠNÝ HOCH

31.7.2016 11:18 SLUŠNÝ HOCH
Byl jsem vychováván být slušným hochem.
Ctít pravdomluvnost. Být věrný a oddaný. Prospívat a pomáhat jiným. Být přítelem všech lidí dobré vůle a bratrem každému stejně slušnému. Být zdvořilý. Chránit přírodu a cenné lidské výtvory. Poslouchat rodiče, představené a vedoucí. Být veselé mysli. Být spořivý. Být čistý v myšlení, slovech i skutcích.
Sebekriticky musím říct, že vůle rodičů zcela ovládla míru mého sebeovládání.
Vyrostl jsem v člověka slušného s blahovolným a dobrotivým smýšlením, vždy hotového k obětem a sebezapření, jež vyžaduje společenský život vůči spolubližním. Vyrostl jsem v člověka zdvořilého s vnitřní dobrou vůlí omezit vlastní individualismus a egoismus a dobrovolně se podřídit platným normám a pravidlům společenského života. Vyrostl jsem v člověka taktního se schopností porozumět a vcítit se do situace druhého.
Sebekriticky musím říct, že potřebná míra sebeovládání u mě nikdy nepolevila.
Uznávaje neporušitelnost přirozených práv a navazuje na obecně sdílené hodnoty lidství a pamětliv trpkých zkušeností mých dědů, stavím všechny lidi stejně svobodné a rovné v důstojnosti a v právech, a to bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení.
Sebekriticky musím říct, že míra mého sebeovládání tvoří neprolomitelnou hráz.
Do prdele, kurva, tak co je to za slinty v novinách a v televizi ?!
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: SLUŠNÝ HOCH

  1. Ixmssp napsal:

    order seroquel generic – buy quetiapine 50mg for sale eskalith online

  2. Okdjse napsal:

    buy clozaril sale – order coversum generic famotidine 20mg us

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.