VĚDECKÝ EXPERIMENT

Teorie geopatogenních zón nestojí na vědeckých základech. Nedokážeme měřit energii, která prýští ze země různými puklinami. Teoretici geopatogenních zón mapují stukturu zemského pláště a přicházejí s dalšími závěry o rizicích pobytu v konkrétních místech republiky. Nicméně jedna sekce svazu geopatogeniků dosahuje ve své mapovací činnosti pozoruhodných výsledků. Jde o sekci РГПЗ.

Nadšenci z РГПЗ zjistili, že energie, vystupující z geopatogenních zón je měřitelná speciálním přístrojem. Jedná se o proutek z ruské břízky. Ten se ohýbá směrem k východu pokaždé, když se metr nad zemí objeví vzduch, nasycený ruskou propagandou. Postupně vzniká mapa geopatogenních zón ruské propagandy.

Ukazuje se, že ruská propaganda je takřka všude. Geopatogenní zóny se rozlévají po mapě České repuliky jako převržený inkoust. Kde byl včera ještě čistý vzduch, je dnes jedovaté ovzduší. Po zasedání patogenní rady státu se začaly v nejpostiženějších oblastech instalovat rozprašovače protiruské propagandy, aby neutralizovaly vliv zhoubné energie, srovnatelné s radioaktivitou, v níž přežívají pouze švábi.

Zmapujeme-li si plán rozmístění rozprašovačů, získáme věrný obrázek, kde se nachází jedovatý vzduch. Pak se můžeme těmto místům vyhnout. To už vypadá na vědecký experiment.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.