NOVÁ EVROPA

Sálim se vrátil z konference, která se opět konala ve Švýcarsku. Jak se dalo očekávat, vývoj ve vztazích tří světových velmocí se promítnul do koncepčních dokumentů, týkajících se budoucnosti Evropy. Úpadek evropského kontinentu je nevyhnutelný, ovšem přichází příliš rychle. Jeho zpomalení je základním úkolem evropského týmu.

Stávající elity by mohly zaniknout dříve, než se vytvoří elity nové. Přechodné období bezvládí by vedlo k chaosu, v němž by instalace nových elit byla obtížná, ne-li nemožná. Antagonismus stávajících elit a obyvatelstva měl narůstat pozvolna a dosáhnout vrcholu kolem poloviny století. Nyní se očekává, že k revolučnímu kvasu dojde mnohem dříve. Proto je nutné konflikt tlumit, aby nové elity měly čas se etablovat a upevnit pozice.

Sálim si se zájmem prostudoval novou mapu Evropy. Potvrdil si skutečnost, že Česká republika v současných hranicích přestane existovat. Čechy se stanou součástí Německa, kterému se navrátí rovněž Prusko, zatímco Polsko vytvoří regionální velmoc ve střední Evropě, jehož součástí bude i Morava. To vysvětlovalo přesuny stanovišť, které byly zahájeny v tomto roce a které budou dokončeny v příštím roce.

Projekt diskreditace stávajících elit bude pokračovat ve stejném rozsahu. Infiltrace vládních a politických kruhů probíhá úspěšně a zájmové osoby ochotně přejímají sebedestrukční politiku z unijního centra. Sálim byl výslovně pochválen za pokrok v České republice.

Z konference se tak Sálim vracel v dobré náladě a také s řadou podnětů k akcím, které bude s radostí uskutečňovat.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář: NOVÁ EVROPA

  1. Josef Juhas napsal:

    Konečně zpět.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.