POVINNÝ JAZYK

Motto: „Terorismus je plánované, promyšlené a politicky motivované násilí, zaměřené proti nezúčastněným osobám, sloužící k dosažení vytčených cílů.“ (Ministerstvo vnitra ČR)

Co s námi bude, až skončí ruská protiteroristická operace ? Jaký jazyk budeme zavádět na základních školách jako povinný od čtvrté třídy ? Idealisté tvrdí, že to bude stále český jazyk. Realisté desátého řádu tvrdí, že to bude německý jazyk. Realisté prvního řádu mají jiný názor.

Největší ekonomika světa se rozhodne očistit svoje životní prostředí, aby se lidem největší ekonomiky světa dýchalo lépe. Největší ekonomika světa začne vymísťovat špinavé výrobní procesy za hranice. Největší ekonomika světa zvolí pro vymístění své špinavé technologie takové země, kde je levná pracovní síla, vysoká nezaměstnanost a schopnost a ochota špinavou technologii provozovat. Cílem vymístění se pro největší ekonomiku světa stane Evropa. Největší ekonomika světa masívně vstoupí i do České republiky (Spolkové republiky Böhmen). Zavádění povinného jazyka od čtvrté třídy nebude tentokrát motivované politicky, nýbrž ekonomicky – největší ekonomika světa bude potřebovat jazykově vybavenou levnou, schopnou a ochotnou pracovní sílu.

Po skončení ruské protiteroristické operace bude Evropa očištěna od teroristů. To nutně neznamená přítomnost ruských vojáků na bretaňském nábřeží. V Evropě bude mír zajištěn jiným způsobem. Mír bude vynucen požadavkem evropského obyvatelstva na klid k práci, dostatek jídla a teplo domova. Ke klidu k práci, k dostatku jídla a k teplu domova není potřeba ruský voják. Ke klidu k práci, k dostatku jídla a k teplu domova je potřeba shoda, že klid k práci, dostatek jídla a teplo domova má přednost před teroristickou ideologií. Evropské obyvatelstvo se samo postará, aby byli teroristé a jejich ideologie odsunuti na okraj společnosti.

Na základních školách jako povinný jazyk od čtvrté třídy dobrovolně zavedeme čínštinu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.