SÍŤOVÉ VĚZENÍ

Většina porušení proticovidových opatření je hodnocena jako přestupek, honorovaný peněžitou pokutou, ovšem „závažné případy porušení krizových opatření mohou naplnit skutkovou podstatu trestného činu…každý, kdo zaviněně šíří onemocnění COVID-19, se může dopustit i  trestných činů šíření nakažlivé lidské nemoci podle § 152 trestního zákoníku a šíření nakažlivé lidské nemoci z nedbalosti podle § 153 trestního zákoníku“. (MV, 24.3.2021)

Protože dříve nebo později se do stavu, kdy budeme šířit onemocnění COVID-19 (zda zaviněně či nezaviněně, posoudí jiní), dostaneme všichni, musíme být připraveni. Aktuální stav vazebních a vězeňských zařízení pro covidové hříšníky je tristní. Kapacita věznice na ostrově Františka Josefa zdaleka nedostačuje. Je třeba vybudovat nová zařízení.

Po zkušenostech s veřejným průzkumem budoucí potenciální lokality pro úložiště jaderného odpadu nebude další veřejný průzkum organizován. Státní správa nemá zájem dozvědět se, co už dávno ví. Odevšad by byla hnána svinským krokem – mimochodem, kdo z nás viděl svini kráčet, nikdy by nechtěl být takovým krokem hnán. Proto přišla státní správa s nápadem, že do sítí se dají chytat nejen ryby.

Bestiálně (za jiných okolností geniálně) jednoduché řešení příchází s 5G sítěmi. Budeme vybaveni slušivými taserovými náramky. Bachařem nám budou koncesionářsky povinná televize, mikrovlnná trouba a automatická pračka. S příchodem 6G sítí si zvykneme a na 7G sítě se budeme už těšit.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.