ČESKÁ STRANA ARABSKÁ

Švédský občan Krar Al-hamede založil Arabskou stranu (Arabiska Partiet) jako odpověď na to, že „švédští politici více než dvacet let provádějí naprosto neúspěšnou politiku, projevující se ve švédských ulicích natolik, že v Malmö není možné zůstat venku čtvrt hodiny, aniž by začaly znít šeříky“ (svenska politiker i mer än tjugo år drivit en total misslyckad politik har börjat synas på våra gator så pass mycket att i Malmö går det inte att vara ute en kvart utan syrenerna börja låta, web Arabiska Partiet).

Odhlédneme-li od kuriózního šeříkového zvonu, Arabská strana má být přitažlivá pro vstup všech, kteří jsou nespokojení se současnou situací ve Švédsku a současně nebyli trestání v posledních 5 letech (ostraffad i minst 5 år), mají alespoň jedno švédské vysokoškolské nebo univerzitní vzdělání (erhålla minst en svensk högskole- och universitetsutbildning eller) a 5 let švédských pracovních zkušeností (fem år svensk arbetslivserfarenhet).

Jsme také nespokojení se současnou situací v Česku a současně jsme nebyli trestáni v posledních 5 letech, máme alespoň jedno vysokoškolské nebo univerzitní vzdělání a máme 5 let pracovních zkušeností, odtud je jen krůček k založení české Arabské strany, se kterou můžeme ve volbách převálcovat politické protivníky. K úspěchu nám pomůže pár programových bodů:
Azyl pro všechny, nepodmíněný příjem, útulné butiky, zřízení modliteben, rozšíření cyklostezek, rozmanitá víra, LGBTQ, zředění hustoty přistěhovalců, zneuznání Izraele, omezení podnikatelských nápadů a psychiatrie, zákaz mladistvým nosit závoj, bezobslužné počišťování, zákaz žebrání, clo na zbraně a drogy, posílení spolupráce se Středním východem a zákaz soch a citátů Zlatana Ibrahimoviče.

Alternativně můžeme založit českou Asiatskou stranu nebo českou Černošskou stranu či českou Cikánskou stranu. Místo soch a citátů Zlatana zakážeme třeba sochy a citáty Ho Chi Minha, Eddie Murpyho nebo Antonína Gondolána.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.