CESTY KE ZDROJŮM

1.1.2020 18:51 CESTY KE ZDROJŮM
Proč je země s největšími zdroji stále neporažena ? Zdroje přece chce „každý“, a když se „každý“ přidá ke „každému“, vzniknou „všichni“. A když „všichni“ obklíčí zemi s největšími zdroji, musejí nutně vyhrát, zemi s největšími zdroji musejí porazit a zdroje pak budou „všech“.
Pokud země s největšími zdroji ještě nebyla poražena, existují tři možná vysvětlení: 1. buď jsme my „všichni“ lemplové a neumíme zemi s největšími zdroji obklíčit a porazit; nebo 2. jsme my „všichni“ zbabělci a bojíme se zemi s největšími zdroji obklíčit a porazit; anebo 3. jsme my někteří ze „všech“ realisté a víme, že i přes obklíčení a poražení země s největšími zdroji nebudou dobyté zdroje všech.
Čtvrté vysvětlení, že zemi s největšími zdroji neobkličujeme a neporážíme proto, že ji máme rádi, bylo již historicky vyvráceno.
Mnoho poválečných velkých konferencí jasně ukázalo, že hranice země je člověčí konvence, výmysl, nápad, a to i kdyby byla hranice dána řekou, horami či pobřežím. Stávající konvence se mění další konvencí. Kromě toho my bystří víme, že svět budoucnosti hranice mít nebude, a to od poslední Velké Konference, která hranice zruší.
Než se tak stane, máme my „všichni“ před sebou tři možnosti: 1. naučit se správně obkličovat a porážet; nebo 2. vyměnit spodní prádlo a sebrat odvahu obkličovat a porážet; anebo 3. převychovat nebo eliminovat realisty.
Nyní, při reakapitualci uplynulého roku, si úpřimně přiznejme, kterou možnost jsme „každý“ z nás zvolili (možnost „je mi to jedno“ neplatí, protože taková možnost je definitivně „bezzdrojová“).
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář: CESTY KE ZDROJŮM

  1. Mveoho napsal:

    order nitroglycerin online cheap – generic diovan 160mg buy generic valsartan

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.