OBČAN PREZIDENT 3.0

26.1.2017 21:55 OBČAN PREZIDENT 3.0
Přesto, že o finančních derivátech (futures, forwardy, swapy, opce, atd.) se ve slušné společnosti nemluví, podlehl jsem kouzlu žargonu temného světa příživníků stejnou silou, jakou jsem v mládí podlehl kouzlu světa sprostých slov (prdel, sakra, krucinál, šípek, atd.).
Vymyslel a zdokonalil jsem vlastní systém matematických algoritmů pro vyhledávání příživníků. Systém jsem otestoval na svém nejbližším okolí a nenulový výsledek mě utvrdil v tom, že systém počítá správně. Algoritmus nalezl jednoho příživníka. Náš kocour se zastyděl a zalezl pod stůl.
Na municipální úrovni byl početní výsledek již horší, příživníků byly nalezeny stovky. Další zvětšování zasažené oblasti výsledek dále zhoršovalo. Na celostátní úrovni jsem musel pro nedostatek úložné kapacity provést upgrade paměti, abych mohl všechny nalezené příživníky evidovat.
Potíž jsem měl ovšem s využitelností systému matematických algoritmů pro vyhledávání příživníků. Poptávka po takovém seznamu se již poptávce po seznamech StB nevyrovná. Proto jsem parametricky upravil vstupní mapu a vznikl systém matematických algoritmů pro vyhledávání prezidentů.
Po spuštění jsem s napětím očekával výsledek. Zde je:
Nalezen byl jeden prezident, občanským jménem OP, s touto osobnostní charakteristikou:
„Oboupohlavní, multirasový, bílo-žluto-hnědo-černý, mluvící 6528 jazyky, přijímající pod dvacetero, politicky multispektrálního smýšlení, kosmopolitního původu, majoritně příslušník všech menšin, xenofilně se ničeho nebojící, mluvící tiše a spisovně, vstávající a uléhající se slepicemi, milující a všeobjímající.“
Je od Kroměříže. Budeme ho mít rádi.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.