VELIKÁN S TL

„Jsem velmi rád, že nám Německo daruje 15 tanků Leopard výměnou za to, že jsme poskytli vojenský materiál Ukrajině.“
(Petr Fiala, 29.8.2022)

Jelikož má pan Fiala řidičský průkaz třídy TL (Tank Leopard), nemusí už do fronty na novou fabii. Za námi voliči dorazí v pohodlném vozidlu, z jehož interiéru budou odstraněny všechny prostorové zbytečnosti, aby mohl uvnitř rozkládat rukama. Řídící páky bude mít potažené krokodýlí kůží, sedadlo vyhřívané a naklápěné v padesáti osách, klimatizaci doplněnou o zvlhčování prašného vzduchu a komunikační systém rozšířený o audiovizuální systém s širokoúhlým plátnem. Pro případné dálkové cesty do zahraničí, například do Ruska, bude mít k dispozici lehátko s minibarem a s tankuškou, oděnou do armádních barev.

Až pan Fiala dojede za námi na náměstí, budeme ho vítat skandováním: Válka ! Válka ! Válka ! Budeme skandovat dobrovolně, neboť tank Leopard je vybaven výkonným kanónem ráže 130 mm. Pokud řidič vystoupí z vozidla, potřeseme si s ním rukou, pokud řidičovu ruku při gestech zachytíme. Sdělíme si navzájem závažné myšlenky o tom, že nenecháme nikoho padnout, že ho necháme jen kleknout. Jako dar věnujeme panu Fialovi náboj APFSDS s wolframovým penetrátorem. Pak se s ním rozloučíme a popřejeme šťastnou cestu.

Kdyby se nás pan Fiala náhodou zeptal, kudy se jede do Pelhřimova, ukážeme mu cestu: Směrem támhle, kde ráno vyšlo slunce. Jeďte pořád rovně a nezastavujte.

Až pan Fiala splní svůj úkol (navštívit Pelhřimov), bude se nám dobře odcházet z tohoto světa. Prožili jsme hezký život a na jeho závěr jsme se potkali s českým velikánem s řidičským průkazem TL.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.