VE JMÉNU ZDRAVÍ

Bude proveden v pořadí druhý Calhounův experiment (pro osvěžení paměti: první Calhounův experiment, provedený na kolonii myší, prokázal, že dostatek a pohodlí nevede k ráji, nýbrž k rozkladu a úpadku). Prostředí druhého experimentu bude prostorově upraveno tak, aby základní násada myší udržovala rozestupy alespoň dva metry. Myši si budou moci telefonovat, posílat textové zprávy či diskutovat na sociální síti, ovšem vzájemné přiblížení nebude možné, a to ani po podpisu vědomého souhlasu se sexuálním stykem.

Povolené budou cesty za obstaráním žrádla, a to nejkratší možnou trasou. Myš, která poruší pravidlo „z domu za žrádlem a ze žrádla domů“ a bude se po cestě kochat, bude umístěna do čtrnáctidenní karantény. Přeshraniční cesty za žrádlem budou zakázány, výjimku obdrží pouze myši s diplomatickým pasem. Jakékoli volnočasové aktivity mimo vlastní kotec budou přísně trestány vpuštěním hladové kočky. Stěžovat si na přísný režim budou moci myši tamtéž – u kočky. Vyhodnocení druhého Calhounova experimentu bude provedeno ve třech fázích.

V první fázi bude myším měřena úroveň hormonu, zodpovědného za frustraci. Ve druhé fázi bude měřena míra ztráty přirozené imunity. Ve třetí fázi bude proveden prostý součet přeživších myší. Calhounův epigon profesor Mickey předjímá výsledky:
„Zvýšená činnost limbického systému, zejména amygdaly, povede k trvale vyšší úrovni aktivizačních hormonů jako je adrenalin a noradrenalin. Myšší krev bude měnit složení do té míry, že se oběhový systém promění v hormonální řečiště, až se myši dostanou do stavu permanentní připravenosti zaútočit nebo utéct. Ruku v ruce se změnou krevního složení prořídne armáda leukocytů a současně její zdecimované zbytky ztratí kontakt s virovým a mikrobiálním světem. Protože jsou leukocyty hloupé, budou považovat nový světový řád za bezvirový a prostý mikrobů, na verandu si vytáhnou židličky a oddají se nekonečné párty. Nakonec to myším spočítají osmělené viry rýmy a ve finále budeme na prstech jedné ruky počítat my.“

Zdevastovaná kolonie myší bude nafocena a poskytnuta lidem k dalšímu vědeckému využití.

Co bychom ovšem neučinili pro naše zdraví, že“, optimisticky dodává profesor Mickey.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

20 komentářů: VE JMÉNU ZDRAVÍ

  1. bsdg1388.Kr napsal:

    What’s The Current Job Market For Locked Out Of Car No
    Spare Key Professionals? locked out of car no spare key – bsdg1388.Kr

  2. Pracować jako dostawca w Uber Eats jest to świetne doświadczenie! Dobrobyt, jaką oferuje Uber Eats, pozwala mnie idealnie dopasować pory pracy do naszego grafiku. Dodatkowo, zarobki w Uber Eats są naprawdę zadowalające, zwłaszcza jeśli lubisz być w ruchu i chcesz samemu dorobić. Polecam fuchę w Uber Eats każdemu, kto wyszukuje swobody i porządnego wynagrodzenia. https://uber-eats.blr1.digitaloceanspaces.com/index.html

  3. Jeżeli szukasz elastycznej roboty z dobrą stawką godzinową, zdecydowanie zalecam pracę jako prowadzący Uber. Sam ustalasz sobie godziny pracy, więc idealnie dopasuje się to do osób, które chcą łączyć różne zajęcia albo mają inne zobowiązania. Co więcej, to doskonała opcja dla takich, którzy lubią podróżować samochodem i mieć kontakt z rozmaitymi ludźmi na co dzień. Profity są naprawdę konkursowe, a możliwość uregulowania pracy do swego własnego grafiku jest ogromnym plusem. Gorąco rekomenduję https://uber-work.s3.ca-central-1.amazonaws.com/zostan-kierowca-ubera-odkryj-nowe-moxliwosci.html

  4. telegra.ph napsal:

    Admiring the time and energy you put into your site and in depth information you present.
    It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Wonderful read!

    I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds
    to my Google account.

  5. You reported this fantastically!

  6. online gambling napsal:

    Its like you read my mind! You appear to know so much about
    this, like you wrote the book in it or something.

    I think that you can do with a few pics to drive the
    message home a bit, but instead of that, this is wonderful
    blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

  7. Outstanding details on current vape regulations!

  8. Porn napsal:

    Great post. I used to be checking constantly this weblog and I am impressed!
    Very useful info specifically the remaining section :
    ) I take care of such information much. I used to be looking for this particular information for a very long time.
    Thank you and good luck.

  9. labuan bajo napsal:

    Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering
    which blog platform are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because
    I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform.

    I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  10. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this post plus the rest of the
    site is really good.

  11. The time period „unicorn searching“ comes from, comparable with the famous creature, how unusual a bisexual lady keen to sign up for an current pair is, as well as their problems, which can consist of relational exclusivity (opposite to open associations with other individuals), equal attraction to both of those partners or desire in only possessing group intercourse. While there she thinks that household is currently being damaged into and arrives to recognize it is only Dan’s teenage son Julian and his girlfriend Sasha who have arrived unannounced. In reality, compulsive sexual behavior goes past want, and it is a difficult truth for lots of people who live with it. Unicorn hunting consists of two people in a relationship, normally a heterosexual couple of a gentleman and a woman, searching for a bisexual girl for the relationship, both to sign up for a threesome or to variety a polyamorous romance. Its use may have started out in the seventies by swinger communities of the time to explain bisexual women of all ages offered to have a threesome with a heterosexual few. In a triad, guidelines are typically agreed on all customers, whilst in unicorn polyamory, it is assumed that the pair tends to make the policies, while the unicorn has to stick to them.

  12. Des rencontres sexe avec des libertines trop coquines.

  13. It’s hard to find knowledgeable people in this particular subject,
    but you seem like you know what you’re talking about! Thanks

  14. Fbi.me napsal:

    Hello to every body, it’s my first visit of this weblog; this weblog
    consists of remarkable and genuinely excellent stuff in support of visitors. https://fbi.me/index.php?title=User:KatjaMcCorkle8

  15. You can certainly see your skills within the work you write.
    The world hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they
    believe. At all times follow your heart.

  16. Hi there it’s me, I am also visiting this web site
    on a regular basis, this web site is actually good
    and the users are in fact sharing nice thoughts.

  17. Hello, after reading this awesome article i am also cheerful to share my know-how here with friends.

  18. Auto Locksmith: 10 Things I’d Like To Have Known In The Past local auto locksmith near me (http://www.alljhan.Com/bbs/board.php?bo_table=faq)

  19. Anonym napsal:

    Opět skvělé s humorem a znalostmi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.