ROZŠÍŘENÁ SEBEVRAŽDA

Zpravodajský portál NIUS, který přináší fakta, i když jsou nepřjemná (unbequem=nepříjemná, nepohodlná, nevhodná), zveřejnil tento nepříjemný fakt:
„Wie die Deutsche Presse Agentur (dpa) meldet, haben in den ersten drei Monaten des laufenden Jahres 5209 Unternehmen Insolvenz angemeldet – der steigende Trend bei Firmenpleiten in Deutschland hält an. Das heißt: Im Jahr 2023 ging alle 30 Minuten ein deutsches Unternehmen insolvent.“
(NIUS, 14.6.2024)

Z psychologie známe termíny „sebevražedná tendence“, „bilanční sebevražda“ nebo „nákaza sebevraždou“. Charakterizují okolnosti, za kterých dochází k sebevraždám. Sebevražedná tendence zahrnuje kroky od počáteční úvahy o sebevraždě až po rozhodnutí o realizaci sebevražedného úmyslu a postupné budování plánu na provedení sebevraždy. Dlouhodobě promýšlené a podrobně naplánované a racionálně podložené provedení sebevraždy se nazývá bilanční sebevraždou. Přímá či nepřímá znalost jedné dokonané sebevražda může vést k nákaze sebevraždou.

Německo se rozhodlo spáchat ekonomickou sebevraždu. Sebevražedná tendence byla zřejmá i nezasvěceným, viděli jsme kroky od počáteční fukušimské úvahy o ekonomické sebevraždě až po rozhodnutí o realizaci sebevražedného úmyslu a postupné budování bezjaderného a bezplynového plánu na provedení sebevraždy. Německo koná bilanční sebevraždu, neboť ji promýšlelo a plánovalo dlouhodobě, přičemž ji podkládalo racionálními důvody. Jakmile bude ekonomická sebevražda Německa dokonána, začne se šířit nákaza sebevraždou.

Pokud by nákaza sebevraždou zasáhla Českou republiku, modleme se, aby Česká republika byla vůči nákaze imunní.

A modleme se dvakrát tolik, aby Německo nenapadlo provést rozšířenou sebevraždu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.