PROTEST LEVEL FINAL

Protest zemědělců byl na úrovni 1. Tak jako veškerá lidská činnost, i konání zemědělců je víceúrovňové. Srozumitelněji pro mladší generaci: po absolvování úrovně 1 přecházíme do úrovně 2, dál pak do úrovně 3, a tak dále, jako v libovolné počítačové hře. S napětím tedy můžeme očekávat, jaká bude úroveň 2 protestu zemědělců.

V úrovni 1 zhusta volíme nejjednodušší taktiku. Vybíráme si cíl, který je nám nejbližší a který je nejsnazší eliminovat. Obecně se úroveň 1 považuje za zahřívací kolo. Testujeme terén, mapujeme cíle, odhalujme své možnosti a možnosti protistrany. V úrovni 1 s nestřetáváme s život ohrožujícími okolnostmi. Při průchodu úrovní 1 kolabují pouze amatéři a hlupáci.

To, co jsme se naučili z prvoúrovňových konfliktů, zúročíme až v dalších úrovních. Do finální úrovně se dostaneme jen při dokonalém pochopení, jak hra funguje a jak se zdokonaluje soupeř. Finální bitva bude velmi těžká a devastační. Jak by mohla vypadat ?

Máme-li zpracovanou strategii, přizpůsobujeme taktiku nejen finálnímu vítězství, ale také zachování sebe sama pro existenci po vítězství. Modelová bitva finální úrovně musí mířit na protivníka tak, aby ho v horším případě umrtvila, ale v lepším případě zachovala při životě pro budoucí symbiózu, v ideálním případě aby sílu protivníka proměnila v naši sílu. Finálním protivníkem budou obchodní řetězce.

Traktory John Deere nebudou blokovat magistrálu nebo malostranská či velkostranská náměstí, nýbrž traktory John Deere budou blokovat parkoviště supermarketů Penny, Albert, Lidl, Billa, Tesco, Kaufland, Globus. Sami jsme si vyhodnotili, že naše politická uvědomělost začíná a končí právě tam.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář: PROTEST LEVEL FINAL

  1. Josef Juhas napsal:

    Tak jak to asi v téhle mdlé krajině dopadne?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.