DOTACE NA INJEKCI

Dotační průmysl ještě není plně rozvinut. Ještě máme řadu oblastí, kde o dotaci ani nezavadíme. Přitom bez dotací už nedokážeme žít.

Zvláštní oblastí je zdravotnictví. Ve zdravotnictví nejenže nedokážeme žít bez dotací, ve zdravotnictví ani nedokážeme umřít bez dotací. Je načase to změnit. Je načase uvést do života dotační eutanazii.

Celoživotní prací jsme si bohužel nevydělali na asistovanou sebevraždu. Pročítáme nabídky státních příspěvků a marně hledáme dotační titul na poslední injekci. Zdá se, že nás tu stát chce mít co nejdéle. Rádi bychom ministerstvu sociálních věcí vyšli vstříc a ulevili jeho vysokým mandatorním výdajům. Lehce jsme si spočítali, že jedna stotisícová dotace se státu několikanásobně vrátí. Čím dříve dostaneme dotaci na injekci, tím vyšší úsporu státu poskytneme.

Jsme beztak na obtíž, jsme neproduktivní, jsme nesvéprávní, jsme objektem přemlouvání bab a dědků, jsme ničiteli budoucnosti. Dotační eutanazie to může změnit. Budeme vítaní, budeme produktivní, budeme svéprávní, budeme přemluvení, zachráníme budoucnost.

Pro to jsme přece žili.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.