SANKCE, KTERÉ BOLÍ

Naše děti si nežijí špatně. Dokážou si vydělat slušné peníze, zejména pracují-li v korporátu. Jejich úspěch ovšem není zadarmo – úspěšný pracovní život je vyvážený konformitou. Čím úspěšnější naše děti chtějí být, tím konforměji se musejí chovat. Individuality nemají mezi nimi místo.

Proto vždy potěší, když se zrodí velikáni. Nyní jsme svědky jednoho takového zrodu. Pod vedením mládežníka Si vzniká hnutí za lepší svět. Pracovní název hnutí je SSM – Siův svaz mládeže. Siův svaz mládeže si vetknul do programových osnov prosazování sankcí, proto se mu také říká Sankční svaz mládeže. Si říká: Naše budoucnost leží v tvrdém uplatňování sankcí. Zapomeňme na všechny internacionály a kominterny, zvedněme prapor sankcí.

SSM tvrdě útočí na současnou politiku sankcí a žádá její přehodnocení. Jednostranné zaměření sankcí na Rusko považuje Svaz za chybné, Rusko není hlavní překážkou v budování lepšího světa. Hlavní překážkou v budování lepšího světa je Čína. Sankce na ropu a plyn jsou pomýlené, neboť Čína neprodukuje ropu a plyn, nýbrž obě komodity dováží. Sankční seznam je nutné přepracovat, a to tak, aby to Čínu zabolelo.

Si předkládá nový sankční seznam a žádá Evropský parlament, aby jej okamžitě schválil. Zákaz dovozu z Číny se má týkat následujícího zboží:
Všechny počítače a komponenty, chytré i hloupé mobilní telefony, veškerá elektronika, solární panely, osobní automobily, vysokorychlostní vlaky a sítě, všechny plastové výrobky, dětské hračky, jakékoli oblečení a čínské nudle.

Mladistvý velikán Si vyzývá: Přestaňme tolerovat nelidský čínský režim a ukažme mu, že bez něj nám bude na světě líp !

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.