POJĎME NA LETNOU

27.6.2019 20:08 POJĎME NA LETNOU
Petr Hájek přirovnal letenské shromáždění k masturbaci:
„Činnost podobná masturbaci: pro její vyznavače snadno dostupná, v nějakém smyslu třeba i vzrušující – ale bezcílná a jen pro sebe. Pro přesvědčování přesvědčených. Nic nového se z toho nenarodí.“
(Petr Hájek, 26.6.2019)
Vskutku, provedeme-li si cvičnou masturbaci, zjistíme, že je snadno dostupná (zvláště provádíme-li ji ve volný den), že je zvráceně vzrušující (zvláště v davu, očekávajícím souběžné vyvrcholení), že je bezcílná (zvláště pro ty, jimž je cesta cílem) a že je jen pro sebe (zvláště při absenci těch, kteří to mají rádi jinak). Na Letnou se sjeli přesvědčení, tudíž se přesvědčili navzájem, že jsou přesvědčení. Z vyvrcholení směrem do prostoru ovšem nový život nevznikne.
Současně nám moderní sexuologové říkají, že masturbace je neškodná. Umožňuje poznat vlastní tělo a uvolňuje napětí. Při masturbačním výkonu poznáme, zda jsme chlapečkem nebo holčičkou. Po vyvrcholení se z případně agresívního chlapečka stává uvolněný chlapeček, který přestává být hrozbou pro své okolí. Narozdíl od fotbalového zápasu, jehož neočekávaný výsledek může rozpoutat násilí v ulicích, očekávaný výsledek letenských vyvrcholení může přinést jen sebepoznání a uvolnění. Z psychologického hlediska je masturbace doporučeníhodná.
Nerozhodným lze doporučit: chceme-li se poznat a uvolnit se, pojďme na na Letnou.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář: POJĎME NA LETNOU

  1. Wazesg napsal:

    microzide order online – order norvasc 5mg pill buy bisoprolol 10mg generic

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.