VÍM, CO JSEM A CO CHCI, ZLATO

31.12.2017 16:25 VÍM, CO JSEM A CO CHCI, ZLATO
Příští rok je olympijský. Mám olympijská předsevzetí. Výš, dál a rychleji. Mým cílem jsou letní olympijské hry v roce 2020.
Ten rok přivezu z olympijských her alespoň dvacet zlatých medailí. Připravuji se na to již čtyři roky. Připravuji se na to čestně podle pravidel olympijského sportu:
„Those who transition from male to female are eligible to compete in the female category under the following conditions:
1. The athlete has declared that her tender identity is female. The declaration cannot be changed, for sporting purposes, for a minimum of four years.
2. The athlete must demonstrate that her total testosterone level in serum has been below 10 nmol/L for at least 12 months prior to her first competition.
3. The athlete’s total testosterone level in serum must remain below 10 nmol/L throughout the period of desired eligibility to compete in the female category.“
(IOC Consensus Meeting on Sex Reassignment and Hyperandrogenism, Lausanne, listopad 2015)
Již čtyři roky mám v papírech zapsanou identitu samice geparda. Poslední rok chodím pravidelně na hormonální testy a úroveň testosteronu mám pod 10 nmol/L. Věřím, že zlaté mediale ve všech běžeckých disciplínách mě neminou.
Rovněž navštěvuji psychologická sezení. Můj psychoanalytik mi vštěpuje sportovní ohleduplnost k ostatním soutěžícím. Není to potrava, nýbrž někdo, kdo se mě snaží předběhnout. Nacvičuji bezpečné podání tlapy na stupních vítězů.
Pokud to v Tokiu nevyjde, protože někoho omylem sežeru, nechám se propříště zapsat jako samice blechy. Maximálně někoho štípnu, ale ve skoku vysokém i dalekém mně zlato neunikne.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.