POŠTA PRO ANDREJE

30.9.2017 1:06 POŠTA PRO ANDREJE
„Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí.“
Pavel, vyšetřovatel Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy, nervózně poposedl. Moderátorka Ester se povzbudivě usmála:
„Základem našeho pořadu jsou emoce, skryté v neopakovatelných lidských osudech, vyvolávající slzy dojetí nejen u diváků ve studiu a u obrazovek, ale i u samotných účastníků“, pokynula moderátorka Ester směrem k dnešnímu hostovi. Pavel uronil slzu dojetí.
„Dnešní nečekané setkání po letech“, pokračovala Ester, „bude plné nefalšovaných projevů emocí, a to jak na straně hledaného, tak na straně hledajícího. Přivítejte prosím se mnou Pavla, vyšetřovatele Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy.“
Poté nastala pro vyšetřovatele Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy neobvyklá situace zpovídaného, respektive vyšetřovaného. Musel odpovídat na řadu otázek Ester, z nichž některé šly opravdu na tělo. Například na otázku, kde všude Andreje hledal, co pro něho Andrej znamená, kdy a jak ztratil s Andrejem kontakt a co by mu rád vzkázal přes obrazovku. Pavel odpovídal a ronil.
Potom po legendární větě „Tak se podíváme, jestli pošťák Ondřej Andreje našel.“ přišla chvíle pro pošťáka Ondřeje. A po dalších legendárních větách „Milý Ondro, tak jak to dopadlo ? Našel jsi Andreje ?“ a „Dopadlo to dobře. Andrej je tady.“ a „Můžu nechat odstranit stěnu ?“ došlo k emocionálnímu vyvrcholení a shledání hledajícího Pavla a hledaného Andreje. Emoce, skryté v neopakovatelných lidských osudech, vyvolávající slzy dojetí nejen u diváků ve studiu a u obrazovek, ale i u samotných hledajícího a hledaného, vytryskly jako gejzír.
Policejní obsílka byla doručena.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.