ROLL OUT THE BARRELS

31.12.2016 12:19 ROLL OUT THE BARRELS
Zastavil jsem práce na protiatomovém krytu. Sousedé si ťukají na čelo, ale dobře vím, co dělám. S panem architektem si sjednám schůzku k přepracování objektu pro civilní využití.
Z tiskové konference totiž vím, že válku s Ruskem jde vyhrát.
Jakmile generálové po opakované simulaci bojových operací potvrdili pomyslné vztyčení americké vlajky na Trojické věži Kremlu, neprodleně stanovili datum pro reálný výstup na věž a rovněž vyhlásili tendr na obsazení horolezeckého týmu. Podmínkou pro prvolezce je znalost ruštiny, neboť kromě vztyčení vlajky bude jeho úkolem prohlášení k zbylému ruskému národu něco ve smyslu мaлeньково шага для человека, но большово скачока для человеченства.
Poté byla uspořádána tisková konference, na které generalita seznámila veřejnost s válečným plánem. V první části konference zbraňový odborník představil přítomným novinářům obrannou sílu nepřítele. Na širokoúhlém plátně Warner Bros byly trojrozměrně promítnuty:
bojový letoun Su-35 Superflanker 5. generace, třímachový nadzvukový bombardér Tu-160 Blackjack, jaderná ponorka Borej 955 4. generace, supertichá diesel-elektrická ponorka Lada 667, tank T-90 Armata, výsadkové bojové vozidlo BMD-4, protivzdušný raketový komplet S-400 Triumf, střela s plochou dráhou letu P-800 Oniks, mezikontinentální balistická raketa RS-24 Jars a superkavitační torpédo VA-111 Škval 2.
V druhé části tiskové konference dostali prostor novináři na otázky. Jedna z otázek se dotkla kompletnosti představeného seznamu zbraní. Tazatel zmínil existenci energetických zbraní a pochopitelně termojaderných hlavic. Ve vzduchu visela nevyslovená neamerická otázka, jak je vítězství nad Ruskem zajištěno bez zničení světa (Ameriky).
Odpovědí všem byl široký americký úsměv generality. Rotačky s titulky Victory Absolute (Vítězství bude přesvědčivé) a Yes we can (Vítězství bude přesvědčivé) se mohly rozběhnout.
Dilema je konečně vyřešeno. S panem architektem jsme se shodli, že protiatomový kryt předěláme na taneční sál. Pro osvoboditele, dočasně umístěné za humny, vyvalíme sudy a společně si zazpíváme: „Roll out the barrels…“
A pak že to nejde ! Šťastný Nový rok !
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.